Στοιχεία φιλμ

Δημιουργός / Συλλογέας

Περιγραφή
Ο φακός περιπλανιέται στους κήπους έξω από τα ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ και μας δίνει πανοραμικές απόψεις από το επιβλητικό παλάτι. Η σημαία από τον ιστό απουσιάζει, σημάδι πως η βασιλική οικογένεια απουσιάζει.

Ο φακός συνεχίζει την περιήγησή του στην πρόσοψη του παλατιού, περνά από την Constitution Hill για να μας δώσει λήψεις από τον γλυπτό διάκοσμο που πλαισιώνει το παλάτι και από το μνημείο της Βικτώριας του γλύπτη Τόμας Μπροκ. Ο κινηματογραφιστής συνεχίζει με λεπτομέρειες του μνημείου όπου διακρίνουμε το άγαλμα της ένθρονης Βασίλισσας Βικτώριας, το άγαλμα της Δικαιοσύνης και της Αλήθειας και ανεβαίνοντας προς τον κεντρικό πυλώνα παρατηρούμε τους αετούς με τ΄ανοιχτά φτερά σύμβολο της αυτοκρατορίας, τα επιχρυσωμένο αγάλματα της Συνέπειας και του Θάρρους, με το επίσης επιχρυσωμένο άγαλμα της φτερωτής Νίκης στην κορυφή του πυλώνα που στέκει πάνω στην υδρόγειο.

Ο φακός ακολουθεί το πλήθος των επισκεπτών στο παλάτι, λαμβάνει λήψεις από την Mall Avenue και το φιλμ κλείνει με την αλλαγή της Βασιλικής Έφιππης Φρουράς.

Συντεταγμένες

Πληροφορίες Φιλμ

Κάτοχος
Χατζηδάκης Γιώργος

Ποιότητα Ψηφιοποίησης
HD (1440x1080)

Ήχος
Όχι

Έγχρωμο
Ναι

Διάρκεια (δευτερόλεπτα)
77

Φορμά
8mm