Στοιχεία φιλμ

Δημιουργός / Συλλογέας

Περιγραφή
Το Τορόντο είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας του Οντάριο, η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά και σήμερα αποτελεί την οικονομική πρωτεύουσα της χώρας και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων χρηματοοικονομικών κέντρων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Βρισκόμαστε στο κέντρο της πόλης, πλάνα με κίνηση από οχήματα και πεζούς στους δρόμους, εστίαση στον κατασκευασμένο από τσιμέντο και ατσάλι Πύργο Τηλεπικοινωνιών και Παρατήρησης, ύψους 553 μέτρων, ο οποίος αποτελεί το σήμα κατατεθέν της πόλης και θεωρείται ένα από τα πιο ψηλά οικοδομήματα του κόσμου. Τριγύρω σειρά από ουρανοξύστες κατασκευασμένους κυρίως από γυαλί και μέταλλο.

Μια πόλη σε κίνηση, παρέες που την απολαμβάνουν και μερικά παιδάκια του σχολείου, που προφανώς περιηγούνται στα αξιοθέατα του κέντρου, συνοδευόμενα από τις δασκάλες τους. Ένα κιόσκι και μια ομάδα ουρανοξυστών, ένα σιντριβάνι και ο ιστορικός πύργος των ρολογιών στην οδό Yonge.

Η κίνηση στην πολυπολιτισμική πόλη συνεχίζεται.

Συντεταγμένες

Φυσικά πρόσωπα

Πληροφορίες Φιλμ

Κάτοχος
Bonar, Andrew Graham

Ποιότητα Ψηφιοποίησης
HD (1440x1080)

Ήχος
Ναι

Έγχρωμο
Ναι

Διάρκεια (δευτερόλεπτα)
165

Φορμά
Super 8mm

Περιγραφή δημιουργού


Αυτό είναι το κέντρο της πόλης του Τορόντο και αισθάνεσαι μάλλον μικρός που στέκεσαι κάτω από τον Καναδικό Εθνικό Πύργο, στα 1800 πόδια ύψος, και από αυτούς τους γιγαντιαίους ουρανοξύστες. Αλλά στην πραγματικότητα είναι λιγότερο άσχημοι από ότι τους περίμενα - είναι αλήθεια ότι έχουν κάποια γοητεία. Αλλά πώς καθαρίζουν όλα αυτά τα παράθυρα; Αν κοιτάξετε θα δείτε σκοινιά να κρέμονται από την οροφή. Πρέπει να πω ότι ένας καθαριστής παραθύρων εδώ σίγουρα θα έχει μεγάλη ικανότητα και αντοχή στα ύψη.

Ενώ είμαστε εδώ, ας ρίξουμε μια ματιά στους ανθρώπους που πηγαινοέρχονται - ένας αρκετά διαφυλετικός κόσμος, όπως μπορείτε να δείτε.
Bonar, Andrew Graham