Στοιχεία φιλμ

Δημιουργός / Συλλογέας

Περιγραφή
Βρισκόμαστε στο Τορόντο με προορισμό το πάρκο του Οντάριο. Παρακολουθούμε τον πύργο CN, κατασκευασμένο το 1976, ένα πολεμικό πλοίο αγκυροβολημένο και στο βάθος διακρίνουμε το Ontario Place στην προκυμαία της λίμνης Οντάριο. Λίγα πλάνα από τη λίμνη και την εξωτερική σκάλα του Ontario Place όπου οι άνθρωποι εξαιτίας της δύσης του ηλίου φαίνονται σαν σκιές που περπατούν. Τελευταία λήψη στο φιλμ και ζουμ στον ήλιο που καθώς χαμηλώνει βάφει πορτοκαλοκόκκινο τον ορίζοντα.

Το Ontario Place είναι ένα μεγάλο αστικό πάρκο στην λίμνη Οντάριο του Τορόντο στον Καναδά και κατασκευασμένο το 1971 και είναι ένας χώρος για δραστηριότητες, θέατρο, ζωντανή μουσική, φεστιβάλ, εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Το 2011 λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων έκλεισε και το μόνο κτίριο που λειτουργούσε στις εγκαταστάσεις ήταν το Cinesphere Theatre.

Συντεταγμένες

Φυσικά πρόσωπα

Πληροφορίες Φιλμ

Κάτοχος
Bonar, Andrew Graham

Ποιότητα Ψηφιοποίησης
HD (1440x1080)

Ήχος
Ναι

Έγχρωμο
Ναι

Διάρκεια (δευτερόλεπτα)
28

Φορμά
Super 8mm

Περιγραφή δημιουργού


Επιστροφή στο Τορόντο, είναι το τελευταίο μας βράδυ και πάμε για την τελευταία μας εκδρομή στο Ontario Place, έναν φανταστικό εκθεσιακό χώρο, αίθουσα συναυλιών και πάρκο ψυχαγωγίας, όλα κατασκευασμένα σε ένα τεχνητό νησί στη λίμνη Οντάριο. Με κάποιο τρόπο είναι το χαρακτηριστικό του Καναδά σήμερα.
Bonar, Andrew Graham